Perşembe, Eylül 04, 2008

Kurtuluşspor ikinci yarıda

İZNİKSPOR: 1 İNEGÖL KURTULUŞSPOR: 3

HABER-FOTO: AHMET MESTAN
Bursa Süper Amatör Küme’nin iddialı takımlarından İnegöl Kurtuluşspor, İznikspor’la oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
İnegöl Dış Çim Saha’da oynanan maça Kurtuluşspor hızlı başladı fakat ilk 15 dakikadan sonra İznikspor mücadeleye ağırlığını koydu üst üste gol pozisyonlarına girdi. Kurtuluş kalecisi Celalettin mutlak 3 gol çıkardı. Ancak gelişen bir atakta Celalettin’le karşı karşıya kalan İbrahim, İznikspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ilk yarının son 15 dakikası kurtuluş toparlandı ve maçta oyun üstünlüğünü ele geçirdi, ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya 4 değişiklikle başlayan Kurtuluşspor, 48. dakikada defanstan çıkan Adem’in golüyle beraberliği sağladı. 52. dakikada sol kanattan gelişen atakta Yıldıray’ın güzel ortasında Nilüfer Belediyespor’dan transfer edilen Murat aynı güzellikte yaptığı kafa vuruşuyla takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. İlerleyen dakikalarda Kurtuluşspor maçın hakimiydi. Sarı-Kırmızılılar ilk yarıya göre üstün bir oyun çıkardı ve maçın 75. dakikasında gelişen atakta Erdi takımının 3. golünü attı, skoru belirledi: 1-3.
Kurtuluşspor, daha önce yaptığı hazırlık maçlarında; Gürsu ile 2-2, Yavuzselim ile de 1-1 berabere kalıp Yenişehir ve Demirtaş’ı 2-0’lık skorlarla yenmiş, Altertese Dubai’ye 4-0, İnegölspor’a da 1-0 kaybetmişti.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.