Salı, Nisan 23, 2024

Maça geldiler, 'Futbol okulu var' diye içeri alınmadılar


Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nda giden Sultanbeyli Jimnastikspor ile Aslanordu Gençlikspor U13 takımları sahada futbol okulu çalışması olduğu gerekçesiyle içeri alınmadılar.

Stada alınmayan İstanbul Sultanbeyli Jimnastikspor Kulüp Başkanı Ali Doğan ve Aslanordu Gençlikspor Teknik Sorumlusu Emine Yılmaz olaya tepki göstererek yaptıkları açıklamada “Sezonun ilk maçını oynamak içim geldiğimiz Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nın kapılarının kapalı olduğu ve burada maç oynanmayacağını ve belediye yetkililerinin izin vermediğini görevliler bizlere bildirdiler. Nedenini sorduğumuzda içerde maç olduğu ve futbol okulunun yapıldığı cevabını aldık.



'TFF bize sormadan maç atıyor' dediler

Stat yetkilisi kimse onunla görüşmek istediğimizi belirterek kendisinin bu durumu açıklamasını ve özellik buraya kadar gelen futbolcu ve velilerimize açıklama yapmasını rica ettik. TFF’nin maç atadığı bir yere alınmamak herhalde Sultanbeyli Belediyesine özgü bir şey. Yetkili 'Stadımızda yer yok burada maç yapmanızı ve buraya maç atanmasını istemiyoruz' açıklaması yapıldı. Uzun süren yüz yüze görüşmelerin ardından velilerin ve iki takımın tepkisi olunca izin vermek zorunda kaldılar, maçımızı kısa bir gecikme ile oynadık. Sultanbeyli Belediyesi görevlilerinin bu tutumunu şiddetle kınıyor yetkilileri göreve çağırıyoruz “ dediler.

Haber: Murat Nazik / futbolamator.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...