Perşembe, Ağustos 24, 2023

Çorluspor transfere hızlı girdi


Üç sezonluk ayrılık sonrası geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Lig'e geri dönen Çorluspor üç önemli isimle dış transfere hızlı girdi.

Yeni Çanspor’dan 32 yaşındaki forvet oyuncusu Tansu Tekir, Çorlu Belediye Futbol Kulübü orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Özer Erçili ve Çorlu Belediye Futbol Kulübü  kanat oyuncusu 32 yaşındaki Oğuzhan Düzenli gibi tecrübeli isimler gelecek sezon süper amatörde Çorluspor için ter dökecekler.

Takımın kulüp başkanı olan Mustafa Özkara ise imza töreninde yaptığı açıklamada "Çorlumuzun öz evlatları olan kardeşlerimize feda sezonunda aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Bu sene takım ruhunu oluşturup Çorluspor'un geçmiş başarılarını yakalamak istiyor ve eski günlerimize geri dönme yolunda adından söz ettirilecek bir takım kurma çalışmalarımızı sürdürme gayretinde olacağız" dedi.


Takımın teknik direktörü Özer Zambak ise "Özellikle BAL’dan düşerek bu sezon süper amatörde yer alacak Tekirdağspor ve Çerkezköy 1911 Doğanspor gibi zorlu ekiplerin olduğu bu ligde başarılı olmak için transfer çalışmalarımız sürecek. Bu doğrultuda ligde ilçemizi temsil eden tek takım olduğumuz için çok daha fazla çalışmak zorunda olduklarının bilincindeyiz" diye konuştu.

Bu arada altyapı çalışmalarına da ağırlık veren Çorluspor’da kulübün efsanevi golcüsü Ercan Açar da altyapı teknik sorumlusu olarak tam yetki ile göreve getirildi. 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...