Cumartesi, Haziran 17, 2023

Rakiplerini alkışlarla karşıladılar


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’ta Ceylanspor’da futbolcular ve teknik heyet, Alucra Doluderespor’la oynadığı maç öncesi, 1. Amatör Lig’e çıkmayı garantileyen rakiplerine sahaya çıkışları öncesinde alkışladı.

Futbol sahalarında şiddet olaylarının arttığı bir dönemde centilmenliği ile ön plana çıkan, teknik direktör Recep Süzen’in göreve gelmesinden bu  yana gerek iç saha gerek deplasmanda hiçbir maçında olay yaşanmayan Ceylanspor’un bu jesti takdirle karşılandı. Kulüp Başkanı Güven Zorlu, teknik heyet ve futbolcularının centilmenliği ile gurur duyduklarını belirterek “Bizim hedefimiz dostluk, kardeşlil çerçevesinde liglerde yer almak. Önceliğimiz maç değil, dostluklar kazanmak. Biz kazansak da kaybetsek de rakiplerimize saygı gösteririz, mutlaka onları tebrik ederiz. Bu sevile ile öncelikle üst lige terfi eden Göktürkspor ve Alucra Doluderespor’u ayrıca centilmence mücadele eden grubumuzdaki tüm rakiplerimizi tebrik ederiz” dedi.


Öte yandan gerek sakatlıklar gerekse hafta içi izin alamayan futbolcuların fazlalığı nedeniyle sahaya ekseriyetle 2006-2007 doğumlu futbolcularla çıkan Ceylanspor rakibine 7-2 mağlup oldu.


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.