Pazartesi, Aralık 19, 2022

Tokat Bereketlispor arayı açıyor


İstanbul 1.Amatör Ligi 12.Grup’ta Lider Küçükçekmece Tokat Bereketlispor sahasında, son sıralarda yer alan Hasköyspor'u  3-0’lık bir skorla mağlup eti.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçı Yiğit Berk Arıca, Doğancan Özçetin ve Yusuf Talha Kara hakem üçlüsü yönetti. Üstün bir futbol sergileyen Bereketlispor, sarı-siyah formalarla çıktığı bu kaçı 2’de Alpaslan Şahin, 41’de Abdurrahman Polat ve 57’de Çağlar Karaca’nın attığı gollerle 3-0 kazandı.

11 maçta 10 galibiyet, 1 yenilgi alan Bereketlispor, haftayı beraberlikte kapatan takipçisi Yahya Kemalspor ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Küçükçekmece temsilcisi oynadığı 11 maçta rakip ağlara 30 gol atarken kalesinde 7 golle en az gol yiyen takım özelliğini sahip oldu.


Polat: Takımımızı tebrik ediyorum

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Tokat Bereketli Spor Başkanı İsmail Polat “Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyarak farklı galibiyet elde eden takımımızı tebrik ediyorum. Zirve yarışındaki liderliğimizi sürdürüyoruz. Sezon başından bu yana bize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteklerinin karşılığında sezon sonu şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkarak vermiş oluruz. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ederim” dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe




Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...