Pazartesi, Temmuz 04, 2022

Kavakpınarspor'da Ramos veda etti


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kavakpınarspor’da tecrübeli stoper Erhan Yeygül takımdan ayrıldığını açıkladı.

34 yaşındaki futbolcu sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Soğuksuspor’da başlamış ara transferde Pendik ilçesi ekibi Kavakpınarspor’a geçmişti.

Futbola İcadiyespor’da başlayan, Acıbadem Üsküdar SK, İstanbul Ataşehirspor, Doğan Güneşspor ile 2. Amatör’den 1. Amatör’e; Kemahspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor ve Fikirtepe Dumlupınar ile 1. Amatör’den Süper’e çıkma sevinci yaşayan, Hasköyspor’da Süper Amatör’de grup şampiyonluğu yaşayıp klasmana yükselen, 1. Amatör’de ayrıca Ortadağspor ile çok başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğu bir puanla kaçıran “Ramos” lakaplı Erhan Yeygül şunları söyledi:

"En zor gruba düştük"
“Kavakpınarspor’da çok güzel günlerim geçti. İyi bir takım kurduk, iyi de mücadele ettiğimizi düşünüyorum ancak bizim talihsizliğimiz biraz da çok güçlü bir gruba düşmek oldu. Bence 20. Grup İstanbul’daki en iyi gruptu. Baktığınız zaman Şile, İshaklı, Sultanbeyli, Heybeliada, Girne, Hekimbaşı... Hepsi belli bir kalitenin üstünde ekiplerdi ve her maçımız çok zor geçti. Elbette bir başarı olarak kabul edemeyiz ancak böylesi zor bir grupta dördüncülük de kötü bir sonuç sayılmamalı.”

"Üzülerek ayrılıyorum"
Tecrübeli futbolcu gelecek sezon Kavakpınarspor’da forma giyemeyeceğini belirterek, “Sağ olsunlar başkanımız Mustafa Öztürk ve yönetimimiz teveccüh göstererek gelecek sezon da devam etmemi istediler ancak özel nedenlerle ayrılmam şart oldu. Kavakpınarspor’dan üzülerek ayrılıyorum. Bu aile ortamını, güzel ve özel camianın bende her zaman ayrı bir yeri olacak. Kendilerine gelecek sezonlarda başarılar dilerim” dedi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.