Pazartesi, Şubat 21, 2022

Zirvenin yeni sahibi Kuştepe



İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup mücadelesinde İstanbul Bulancakspor sahasında zirve takipçisi Kuştepespor'u konuk etti. Klasman Grubu şansı için mutlak galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi ekip güçlü rakibine 3-0 mağlup olarak Bölgesel Amatör Lig hayalini bir sonraki sezona bıraktı. 
Konuk ekip aldığı galibiyetle hem liderlik koltuğuna oturdu, hem de Klasman Grubu'na kalmayı üç hafta kala garantiledi.  Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy-Samet Özkul-Çağrı Ateş hakem triosu yönetti. 

İlk atak ev sahibinden 

Mücadelenin ilk tehlikeli atağında Kuştepe ceza sahası içinde Ekrem İlbeyi'nin vuruşunda kaleci Aydın Kalak gole izin vermedi. 

32.dakikada Ekrem İlbeyi'nin kafa ile aşırttığı topla ceza sahasında buluşan Fırat Çiçek şut pozisyonunu ararken stoper Serhat Yılmaz kritik müdahale ile vuruş açısını kapattı ve pozisyonu önledi. 

Kaleci geçit vermedi

Bulancak savunmasının hatasında topu kapan golcü isim Murat Ulu'nun vuruşunda Mustafe Eren başarılıydı. 

5 dakika yetti

İlk yarının son dakikalarında konuk ekip art arda bulduğu gollerle rahatladı. 38.dakikada Durmuş Gönül'ün ortasında ön direkte kafa ile vuran Furkan Kırak takımını 1-0 öne geçirdi. 43.dakikada Durmuş'un pasıyla 18 çizgisi yayında buluşan Futsal milli oyuncu Muhammed Yusuf Aygün'ün akıl dolu aşırtma vuruşu ile konuk ekip soyunma odasına 2-0 öne gitti.

İkinci yarıda farkı azaltmak isteyen ev sahibi ekip final paslarında başarılı olamayınca aradığı golü bulamadı. 

Mücadelenin 60.dakikasında günün yıldızı Durmuş Gönül Bulancak defansının hatasını affetmedi ve kaptığı topu altı pas içine ortaladı. Altı pasa koşu yapan Murat Ulu maçın skorunu belirledi. 

Bu sonuçla Bulancakspor 38 puanda kalırken,  puanını 46 yapan Şişli temsilcisi liderliğe yükseldi.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN 

Daha fazla fotoğraf için tıklayın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.