Perşembe, Şubat 24, 2022

Sporcularımız açık havada soyunup giyiniyor!




Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK) Başkanı Behram Kaçar, İBB Orhangazi Spor Tesisleri’ni kullanmada büyük sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek “Bürokrasiyi bir türlü aşamıyoruz” dedi.

Maltepe’de İYİ Parti Spor Kurulu ve ilçe kulüplerinin bir araya geldiği toplantıda konuşan Kaçar “Bilindiği gibi İBB Yenikapı Spor Tesisleri amatörlere açıldı. Kulüpler maçlarını ve antrenmanlarını burada yapabiliyor. Aynı uygulamanın neden Maltepe’deki İBB Orhangazi Parkı’nda yapılamadığını merak ediyoruz. Tesis daha önce futbola kapatılarak atletizm pistine dönüştürüldü. Şimdi saha açıldı ancak soyunma odası ve duşlar kullandırılmıyor. Sporcular açık havada soyunup giyiniyor. Veliler de çocuklarını açık havada beklemek zorunda” dedi. 

Kaçar Spor İstanbul bünyesinde 14 yıldır çalıştığı söyleyen ancak ismini veremeyeceği bir bürokratın her nedense sorunların çözümünde sürekli engeller çıkardığını ve bir türlü kendisini aşamadıklarını, söz konusu kişinin soyunma odası ve duşları amatör spor kulüplerinin kullanamayacağını ısrarla ve inatla söylediğini, bunun nedenini bir türlü anlayamadığını sözlerine ekledi.

Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.