Cumartesi, Şubat 26, 2022

Kartaltepe umudunu korudu Çıksalın yıkıldı



İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren ve galibiyetten başka şansı olmayan Kartaltepespor sahasında, haftaya ikinci sırada giren Çıksalınspor'u konuk etti.

Konuk ekibin de play-off'a kalmak için kazanmaktan başka çaresi olmadığı maç büyük heyecana sahne oldu. İlk yarı daha baskılı olan Kartaltepespor'un ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Taraftarının büyük desteğiyle ikinci yarıda da iyi oyununu sürdüden siyah beyazlı ev sahibi ekip 59'da Seyit Ali Akgül'ün aşırtma vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Konuk ekip 10 kişi kaldı
Çıksalınspor ikinci devrede baskı kurmaya çalıştıysa da sarı yeşilli ekip hücumda bir türlü ritim tutturamadı. 85'te Kartaltepespor'un kullandığı köşe vuruşunda Furkan Karaçalı boş durumda kafayı vurarak farkı ikiye çıkardı. 87'de Çıksalınspor'dan Faruk Diktepe kırmızı kart gördü.

Her şey son hafta belli olacak
Maç 2-0 bitirken Kartaltepespor umutlarını son haftaya taşıdı. Bu grupta birbirine yakın puanda birçok takım olduğu için düşenin ikili veya üçlü averajla belli olması bekleniyor. Çıksalınspor ise maçlarını tamamladı ve uzun süre play-off potasında götürdüğü sezonu üçüncü sırada tamamladı.

Haber: Çiya Özdemir







Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.