Pazar, Şubat 27, 2022

İstanbul Sinopspor'dan 90+6'da müthiş final



Bölgesel Amatör Lig 7/3. Grup’ta lider İstanbul Kūçükçekmece Sinopspor kendisine bu sezon tek yenilgiyi tattıran Gölcükspor’u 90+6’da bulduğu golle 2-1 yenerek kritik Gebze maçı öncesi zirvedeki yerini korudu.

Mahmutbey Stadı’ndaki maçı Kūçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Kūçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Ak Parti Bağcılar ilçe Başkanı Rüstem Tüysüz, MHP Kūçükçekmce Ilçe Başkanı Seyfettin Tiryakiyi, CHP Kūçükçekmece ilçe Başkanı Turgay Özcan, Kızılay Kūçükçekmece Şube Başkanı Hüseyin İpek,Kūçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk’ün  yanısıra yaklaşık 5.000 civarı futbolsever takip etti.

Erken gelen gol
Maçın 5. dakikasında atılan arapası sonrası kaleci Mert ile karşı karşıya kalan Abdulkadir’in aşırtma vuruşuyla Sinopspor 1-0 öne geçti. Oyuna tutuk başlayan Gölcükspor ilk yarının ortalarından itibaren ritmini bulmaya başladı. Kırmızı-Siyahlılar kanatları etkili kullanıp ciddi ataklar geliştirirken Sinopspor kalecisi Sezai yerinde müdahaleleri ile  Gölcükspor’a gol izni vermedi. Bu dakikalarda ev sahibi taraftarlar da adeta hop oturup hop kalktı. 




Fatih'ten şık vuruş
İkinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayan Gölcükspor bu devrede özellikle sağ kanadı etkili kullandı. 87’de yine sağdan gelişen atakta yapılan ortayı ceza sahası içinde şık bir topuk vuruşu ile tamamlayan Fatih skora denge getirdi: 1-1

Maçın kahramanı Abdülkadir
Bu golle Sinopspor adeta kendine gelirken sarı lacivertliler son bölümde gol için bastırdı. Karşılaşmanın son dakikaları sert ve gergin de geçerken 90+6’da sol kanattan aldığı topla hızla rakip kaleye yönelen Abdülkadir ceza sahasına girmeden sert vurdu ve Mahmutbey tribünlerini bayram yerine çeviren golü attı: 2-1

90 dakika sonrası büyük sevinç
Bitiş düdüğünün ardından Sinopspor büyük sevinç yaşarken sarı lacivertli ekip liderliğini sürdürdü. Geçen sezon 3. Lig’de yer alan, bu sezona da çok iddialı giren Gölcükspor ise şampiyonluk yarışında havlu attı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.