Pazartesi, Şubat 21, 2022

Hasan Zeren 5 gol attı Bahçelievler ikinci yarıda coştu

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Balatspor sahasında namağlup lider Bahçelievlerspor'u konuk etti. 

İlk yarıyı 2-1'lik skorla önde kapatan ev sahibi ekip Hasan Zeren'i durduramayınca sahadan 5-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Karşılaşmada 5 gole imza atan Hasan Zeren maçın yıldızı olurken, başarılı oyuncu gol sayısını 17'ye çıkardı. Karşılaşmayı Samet Tükenmez-Osman Korkmaz-Cem Han hakem triosu yönetti.

20 dakikada 3 penaltı

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında üç penaltı atışı vardı. Konuk ekip kazandığı penaltıda Hasan Zeren ile 1-0 öne geçerken, ev sahibi ekipte de golcü isim Özgür Rasim Koç iki penaltıda da topu filelere gönderdi. İlk yarı oldukça etkili oynayan ev sahibi ekip soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle girdi.


Hasan Zeren durmadı

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip 55.dakikada Samet Küpeli'nin asistinde Hasan Zeren ile beraberliği yakaladı 2-2. 69.dakikada Emrullah'ın ortasında Balat defansı ile kaleci Metin anlaşamayınca Hasan kafa ile topu filelere gönderdi 2-3. 75.dakikada Balat ceza sahasında topla buluşan Hasan skoru 4-2'ye taşıdı. Bu golde yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak maçın hakemi topun Balatspor'lu oyuncudan geldiğini belirterek santrayı gösterdi. 82.dakikada Samet'in sap kanattan ortasında ön direkte topa dokunan Hasan Zeren maçın skorunu tayin etti. 

Bu skorla dört maçlık galibiyet serisi sona eren Balatspor 21 puanda kalırken, Klasman Grubu^nu garantilemiş olan Bahçelievlerspor 48 puanla liderliğini sürdürdü. 

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.