Perşembe, Şubat 24, 2022

Gaziosmanpaşa'ya yepyeni ve güçlü yönetim


İstanbul’un en köklü kulüplerinden Gaziosmanpaşaspor tarihinin belki de en önemli genel kurulunun birini gerçekleştirdi. 

Sedat Balkanlı Altyapı Tesisleri'nde yapılan ve üyelerin büyük ilgi gösterdiği Olağanüstü Tüzük Tadilatı ve yeni Yönetim Kurulu seçimlerinde, Gaziosmanpaşaspor, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nün (Dernekler Müdürlüğü) tüzüğünde eksik olan ve dernekler kanuna uymayan maddeleri oy birliği ile kanunlara uygun hale getirilirken, yönetim kurulu sayısı ise 13'ten 17 ye çıkarıldı. Kulübe üye giriş aidatı 1000 TL oldu. Yıllık üye aidatı 120 TL yapıldı. 

Kulüp tarihinde ise ilk defa İlhan Aydın İlhan,Hasan Saka,Sami Dalgıç,Erdoğan Özalp,Akın Topgül,Bahtiyar Altıbarmak,Nurgün Güngören,Saffat Akbaş,Tahsin Şenol,Murat Yılmazer,Murat Haşhaş,Bilal Ay,Fatih Aydemir,Harun Çapur,Hakan Bahçetepe,Ayhan Kep,Mustafa Koral,Ahmet Özen,Mehmet Halil Hayta,Banu Yabaş Ilga,Ömer Faruk Uzun,Cengiz Aygün ve Zekeriya Eroğlu’ndan oluşan 25 kişilik istişare kurulu oluşturuldu. 

Yeni yönetim kurulu seçimlerinde ise Ömer Güler yeniden başkanlığa seçilirken, 17 kişiden oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Beycan,Sinan Dakak,Kazım Çavus,Mustafa Kılıç,Hüseyin Ecevit Boz,Veysi Sarıboğa,Mehmet Salihoğlu,Faruk Teksin,Orhan Gültaş,Vedat Uykan,Hasan Denizhan,Diyaettin Yılmaz,Cüneyt Çığır,Şaban Meriç,İbrahim Molla ve Abdüsselam Ceyhan. 

Yeşil kırmızılı ekibin başkan Ömer Güler, Genel kurulda yaptığı konuşmada üyelere yeni yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte hedeflerinin önümüzdeki 3 sene içeresinde özlenen Gaziosmanpaşaspor’u yakalama sözünü verdi.

Haber: Erol Eftekin


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...