Perşembe, Şubat 24, 2022

Gaziosmanpaşa uzatmada güldü


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta iddiası kalmayan Gaziosmanpaşaspor, küme düşmesi kesinleşen Kestanelikspor’u konuk etti. 

Küçükköy Stadı'nda oynanan maçta teknik direktör Erdoğan Özalp A Takım olarak namağlup grup lideri olan U-18 takımını sahaya sürdü. Soğuk ve yağışlı bir havada oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi Gaziosmanpaşa uzatmada gelen golle 1-0 kazandı.

Karşılaşmayı Ümit Sayın. Kudret Doğan ,Mehmet Karadaş hakem triosunun yönetirken, Yılmaz Tiken müsabakada Saha Komiseri olarak görev yaptı. Gençlerden oluşan Gaziosmanpaşaspor baştan son üstün oynadığı zorlu mücadelesinde gülen taraf oldu. Yeşil Kırmızılı ekibi galibiyete taşıyan golü,  uzatma dakikalarında Arif Efe Keskinbıçak kaydetti. Arif 90'da oyuna girip 4 dakika sonra golünü kaydetti.

Gaziosmanpaşaspor aldığı bu galibiyetle puanını 29 yaparken 4. Sıraya yükseldi. Gaziosmanpaşaspor haftaya ligden düşmesi kesinleşen lig sonuncusu Söğütlüçeşme ile İFA sahasında oynayacak. 

Son iki hafta gençleri deneyeceğiz
Gaziosmanpaşaspor Teknik sorumlusu Erdoğan Özalp "Takımımızı bu maçta tamamı öz kaynaklarımız yetişen gençlerden oluşturduk. Gençler bizim geleceğimiz. Başkanımız Ömer Güler ve yönetimimiz elimizden geldiğince onlara destek olmakta. Kestanelik karşısındaki etkili, mücadeleci oyunla gelen galibiyet hepimize umut vermişti. Ligde rahat bir konumda olduğumuz için  Son 2 hafta gençlerimizi denemek için iyi bir fırsat olacak" diye konuştu.

STAT: Küçükköy
HAKEMLER: Ümit Sayın, Kudret Doğan, Mehmet Karadaş
GAZİOSMANPAŞASPOR: Miraç, Talip (Arif Efe 90), Kadir (Muhammet 46), İzzet, Tanju, Uğur, Berat (Burhan 70), Hakan, Ümit, Hüseyin, Samet
Teknik Direktör: Erdoğan Özalp
KESTANELİKSPOR: Burak, Ümit (Egemen 73), Engin, Zafer, Emirhan Hıdır, Murat (Nail 62), Berker, Emre (M.Ali 68), Erkan, Emirhan Dalgın, Şafak (Uğur 46)
Teknik Direktör: Mümin Ersin Sarı
GOL: Arif Efe Keskinbıçak (90+4)

Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.