Pazartesi, Şubat 28, 2022

Fatih Vatanspor uzatmalarda 'Çiçek' açtı



Turkcell Kadınlar Süper Ligi A Grubu mücadelesinde Fatih Vatanspor sahasında Altayspor'u konuk etti. İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eren karşılaşmanın uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Rukiye Çiçek'in ayağından bulduğu golle altın değerinde üç puanın sahibi oldu ve lider Beşiktaş'ın kaybettiği haftada puan farkını 2'ye indirdi. 

Karşılaşmayı Ruken Dağ-Betül Nur Yılmaz-Buket Büyükyenerler hakem triosu yönetirken, dördüncü hakem olarak Elif Karaarslan görev yaptı.


Vatanspor penaltı kaçırdı
Mücadelenin 23.dakikasında ev sahibi ekip Letago Madıba'nın golü ile öne geçerken, İzmir temsilcisi bu gole 40.dakikada penaltıdan Peritan Bozdağ'ın golü ile yanıt verdi.  Ev sahibi ekip ilk yarıda Fatma Ataş'ın kullandığı penaltıda direğe takıldı. 



İkinci yarıda skoru değiştirmek için baskısını arttıran Fatih temsilcisi oyuna sonradan dahil olan Rukiye Çiçek'in uzatmalarda attığı golle üç puana uzandı: 2-1. 

Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 28'e çıkartırken, konuk ekip 9 puanda kaldı. Fatih Vatanspor haftaya Kocaeli FK'ya konuk olurken, Altayspor sahasında Hatayspor'u konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...