Perşembe, Şubat 24, 2022

Emek: Hedeflerimizin hepsini gerçekleştirdik



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta Ataşehir Çamolukspor sahasında Orhanlıspor’u 3-2 yenerek ligde kalmayı garantilerken, teknik direktör Zafer Emek, sezon öncesi belirledikleri hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Emek, sezon öncesi Yerel Futbol’a verdiği demeçte “Bu sezon öncelikli hedefimiz, vizyonu olan kulübümüzü bu ligde tutmaktır. Genç ve hedefi olan yetenekleri bulup onlara güvenip forma şansı vereceğiz. Grubumuz zorlu ve saygı duyulacak camialardan oluşuyor Onları iyi misafır edip yeni dostluklar kuracağız. Nasıl karşılandıysak öyle yolcu edeceğiz” dediğini hatırlatarak, bu hedefi tamamen gerçekleştirdiklerini belirtti.

"Seçmelerden, halı sahalardan kadro oluşturduk"
Halı sahada, sokak arasında ve seçmelerde buldukları oyuncular ile hazırlık süreci geçirerek lige girdiklerini belirten deneyimli teknik adam “Hedefimiz genç, bu ligi bilmeyen, Süper Amatör Lig’de oynamamış yetenekli gençleri bulup, onlara güvenip forma şansı verip Türk futboluna kazandırmak, dost camialar kazanmaktı. Nitekim her gittiğimiz deplasmanda, biz onları nasıl karşıladı isek öyle misafir edildik. Hiçbir takım ve camia ile sorun yaşamadan güzel hikayeler ve maç anıları biriktirdik. 3 bin kişiye de oynadık sessiz statlarda da ama takım olarak sadece futbol düşündük” dedi.

"Telefonum hiç susmuyor"
Futbolcularına teklif yağdığını belirten Emek, “Telefonum hiç susmuyor... 6 ay önce isimleri bilinmeyen, duyulmamış, kariyeri olmayan tüm genç oyuncularım vitrine çıktılar. Hepsine üst lig ve klasman takımlarından teklifler geliyor. Bu da camiamızı çok mutlu ediyor. Tüm teklifleri oyuncularımız ile birlikte değerlendirip en doğru kararı vermelerini sağlayacağız. Oyuncularımızla ilgili oluşan bu talepten dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederiz. Kulübümüz bundan sonraki süreçte de genç ve hedefi olan oyunculara kapısını açıp Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam edecektir” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Zafer hocam sen herturlu övgüyü hakediyorsun.Genclere verdigin fırsatlara ben şahidim.Turk futbolunun senin gibi hocalara ihtiyacı var.Allah yolunu açık etsin.

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim yorumunuz için.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...