Çarşamba, Şubat 23, 2022

Davutpaşaspor U14 Takımı Cihan Yavuz'a emanet


Türk futbolunun ve İstanbul'un köklü kulüplerinden bir olan Davutpaşaspor’da yönetim, U14 takımının başına UEFA B diplomasına sahip Cihan Yavuz'u getirdi.

Bir yandan amatör ligde mücadele ederek üst liglerde İstanbul'u ve Davutpaşa'yı temsil etmek için çalışmalarını sürdüren Davutpaşaspor bir yandan da semtin gençlerini Türk futboluna kazandırmak için altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Turuncu-Kahverengililer bu bağlamda daha önce Yavuzselim, İstanbul Atakent ve Başakşehir Kartalspor'u çalıştıran deneyimli teknik adam Cihan Yavuz ile anlaşmaya vardı. 

Yavuz  “Geleceğimiz olan çocuklarımıza yararlı olabilmek ve onları Türk futboluna kazandırmak için elimden geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bana bu imkanı veren Davutpaşaspor Kulüp Başkanı Hasan Limanoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Geleceğin Davutpaşaspor A Takımı oyuncularını yetiştirirken onların sağlıklı ortamlarda spor yaparak topluma ve ülkelerine faydalı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.  

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...