Pazartesi, Şubat 28, 2022

Buket atıyor Ünyegücü kazanıyor


TFF Kadınlar Futbol 2.Lig B Grubu 4.Hafta maçında deplasmanda Kahramanmaraş Anadolu GSK takımına konuk olan Ünye Gücü FK rakibini 4-0 mağlup ederek dörtte dört yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi 1 Nolu sahada oynanan maçta ilk yarım saat ev sahibi takımın direnişi ile karşılaşan Ünye Gücü Ceren'in sert vuruşunda direğe takılırken 30. Dakikada Buket'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran kırmız-siyahlı takım 35.dakikada Buket ile skoru 2-0 yaptı. Bu golle rahatlayan Ordu temsilcisi  41.dakikada Medine'nin vuruşunda bir kez daha topu filelere gönderince ilk yarıyı 3-0 üstünlükle tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili ataklarla rakip kalede gol arayan Ünye Gücü Aleyna'nın aşırtma vuruşunda bir kez daha direğe takılırken dördüncü gol 60.dakikada Buket'in vuruşunda geldi. Buket bu golle hat-trick yaparken ligdeki gol sayısını da 10'a çıkartıp gol kraliçeliği yarışında birinci sıradaki yerini korudu. 


Maçın kalan dakikalarında yakaladığı fırsatları stoper gibi oynayan rakip kaleci tarafından engellenen Ünye Gücü 90 dakikayı 4-0 üstünlükle tamamladı. Ünye Gücü bu sonuçla B Grubunda dörtte dört yaparak 12 puanla liderliğini sürdürdü. Ünye Gücü FK gelecek hafta Ünye Şehir Stadı'nda Giresun Sanayispor'u konuk edecek.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...