Pazartesi, Şubat 28, 2022

Bağcılarspor'dan Bursa'da muhteşem 'Zafer'



Bölgesel Amatör Lig 6/2. Grup'ta lider Bağcılarspor deplasmanda takipçilerinden Bursa Zaferspor'u 1-0 mağlup etti ve zirvedeki yerini korudu.

Atıcılar Stadı'nda tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçın tek golü 78. dakikada geldi. Soldan ceza sahasına gönderilen topu Serdar kafayla indirdi. Zaferspor savunması topu uzaklaştıramayınca Mümin Aysever yakın mesafeden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı maçın son bölümünde Zaferspor baskısı sonuç getirmedi. Üst üste 8. galibiyetini alan Bağcılarspor haftaya sahasında aynı puanla zirveyi paylaştığı Bayburt 1918 FK ile oynayacağı maç öncesi moral buldu.


Zaferspor ise zirvenin 10 puan gerisine düşerek şampiyonluk umutlarını tüketti. Kırmızı-Beyazlıların tek tesellisi diğer Bursa takımlarının da haftayı yenilgiyle kapatması oldu. En yakın Bursa ekibi Kültürspor'un 4 puan önünde olan Zaferspor'un bundan sonraki amacı hemşerilerinin önünde kalarak ligi baraj maçı yapmadan bitirmek olacak.

Haber: Mustafa Seçilir
Fotoğraf: Futbol Bursa

Fotoğraf albümü için tıklayınız



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...