Çarşamba, Şubat 23, 2022

Arslanağız'dan Beykoz taraftarına çağrı



Bölgesel Amatör Lig 7/1. Grup ekiplerinden Beykozspor'un yeni teknik direktörü Ahmet Hakan Arslanağız 3. Lig'deyken şampiyonluk kupasını kaldırdıkları kulübe yıllar sonra geri dönmekten mutlu olduğunu ifade ederken, camia olarak kenetlenip zorlu süreci hayırlısı ile tamamlama düşüncesinde olduğunu söyledi.

Arslanağız, takıma takviye yapılması yönünde hızlı bir koşturmanın başladığını da açıklamasına eklerken 4 ismi kadroya dahil etmek için prensipte anlaşma sağlandığını da bilgi olarak aktardı.

Beykoz taraftarlarına yönelik mesajlar da veren Arslanağız, "Futbolculuk kariyerimin en güzel günlerini onlarla birlikte yaşadık. Bugün FSM Köprüsünden Beykoz tabelasını rastladığım anda çok farklı duygular hissettim. İşimizin kolay olmadığını biliyorum, taraftarlarımızdan ilk ricam hafta sonunda oynayacağımız Çilimlispor maçında bizlere destek olmaları. Belki klasik bir benzetme olacak ama yepyeni bir sayfayı açmış bulunuyoruz. Büyük Beykoz camiasına vefamı başarılı olarak göstermek istiyorum" diye konuştu.

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.