Perşembe, Şubat 24, 2022

Adalarspor bu sezon Ada gençleri ile mücadele edecek


İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grup’ta mücadele edecek olan Adalarspor yeni sezon hazırlıklarını Büyükada’daki Koca Yusuf Spor Tesisleri’nde sürdürüyor.

Yardımcı antrenör Erdinç Tanrıverdi ve kaleci antrenörü Mert Çelik yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanı Başkan Haydar Karasu, başkan yardımcısı Metin Keleş ve futbol şube sorumlusu Veysel Almaz da takip etti. Takım bu sezon teknik direktör Bülent Dinç’e emanet.


"Taşıma suyla değirmen dönmez"
Başkan Haydar Karasu bu sezon Adalar ilçesindeki Büyükada, Heybeliada ve Burgazada’da yaşayan yetenekli gençlere forma vereceklerini söyledi. Karasu “Taşıma suyla değirmen dönmez. Biz bu toprağın çocuklarına inanıyor ve güveniyoruz. Bu sezon 1. Amatör Lig’de bu toprağın çocuklarıyla oynayacağız. Aidiyet duygusu olan bu çocuklarımız ve gençlerimiz Adalar ilçemizi İstanbul 1. Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil edeceklerdir ben onlara inanıyorum ve güveniyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım da benim gibi düşünüyorlar. Sahamız var, tesislerimiz var, spor malzememiz var, yetenekli çocuklarımız var. Bülent Dinç hocamız ve yardımcıları da adalar ilçemizin değerleridir” dedi.

Haber: Kadir Küçükay - kadirspor.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...