Cumartesi, Ekim 30, 2021

Bahçelievler kaçtı Gaziosmanpaşa yakaladı


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta Gaziosmanpaşaspor ve Bahçelievlerspor 1-1 berabere kaldı.

İBB Bayrampaşa Stadyumu’nda goller de ilk yarıda geldi. 12. Dakikada Fatih Köse’yle 1-0 öne geçen Bahçelievler’e 40. dakikada Orkun cevap verdi. Mücadelenin son 15 dakikalık kısmında etkili bir oyun sergileyen Bahçelievler, girdiği gol pozisyonlarını sonuçlandıramadı. Gaziosmanpaşa tecrübeli kadrosuyla ilk maçında 1 puanla yetindi.

Kıyasıya geçen müsabakayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ile CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe beraber izledi. Bahçelievlerspor’u deplasmanda yalnız bırakmayan Çelik, takımın mücadelesinden memnun kaldığını dile getirdi. Bahçelievlerspor Kulubü Başkanı Levent Dilaver ve yönetim kurulu, maça tam kadro katıldı. Bahçelievlersporlu futbolcular da sahaya, ‘2021-2022’de tüm spor kulüplerimize sağlıklı bir sezon dileriz’ pankartıyla çıktı. 

Son bölümde gerginlik

Maç sonun da Bahçelievlerspor Kulübü Antrenör Serdar Hoşhan’la, Gaziosmanpaşa tribünleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 

Bu arada, Teknik Heyet, Futbolcular ve Yönetim Kurulu, sabah kahvaltısını Bahçelievlerspor As Başkanı Yakup Ayaydın’ın Sahibi olduğu Şirin Sürmene Pide’de birlikte yaptı.

Haber: Engin Öder




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...