Salı, Haziran 22, 2021

Gökhan Emreciksin ve Engin Baytar ile üçte sıfır


Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 1. Grup’ta sezona 3. Lig hedefiyle giren İzmirspor ilk 3 maçını da kaybedip havlu atarken, camiada büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Mavi-Beyazlılar sezon başlamadan önce Gökhan Emreciksin ve Engin Baytar gibi Süper Lig tecrübesi olan iki ismi kadrosuna dahil ederken, bu iki tecrübeli oyuncunun varlığı da ilk 3 maçta sıfır çekilmesine engel olamadı.

İlk maçında evinde Aliağa Futbol’a 3-1, ikinci karşılaşmasında Çiğli Belediyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan İzmirspor son olarak dış sahada Aliağa’ya bir kez daha 3-1 kaybetti.

Performansı merak edilen isimlerden Gökhan Emreciksin her üç maça da ilk 11’de başladı ancak sadece ilk haftadaki Aliağa maçında 90 dakika oynadı. Engin Baytar ilk maçta yedek beklerken Çiğli karşılaşmasında 72’de Emreciksin’in yerine oyuna dahil oldu. Son Aliağa maçında Gökhan Emreciksin 60 dakika sahada kalırken Engin Baytar kadroda yer almadı.

Haber: Efkan Bucak


Güncelleme: İzmirspor 23 Haziran'da oynadığı Çiğli Belediyespor maçını da 2-0 kaybederek grubunu puansız kapatmak zorunda kaldı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.