Pazartesi, Haziran 14, 2021

Batı Trakyaspor'da bir dönem sona erdi


İstanbul’da özellikle alt yapıdaki başarılarıyla dikkat çeken Batı Trakyaspor’da teknik sorumlu Sinan Tar görevinden ayrıldığını duyurdu.

Başarılı teknik adam yaptığı açıklamada “Beş yıldır görev yaptığım Batı Trakya Spor Kulübü’nden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre içerisinde birçok başarılara imza attık. Başta büyük bir özveri ile sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerim olmak üzere, Başkanımız Hakan Güler’e, yönetim kurulumuza ve tüm tesis çalışanları ile bizlere ilk günden itibaren destek veren Batı Trakyalı Dostlara, şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyor, Batı Trakyaspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Tar’ın, Batı Trakyaspor’un yaklaşan genel kurulunda gelecek yeni yönetimin önünü açmak için görevini bıraktığı öğrenildi.

Ömer Kızılkaya da veda etti
Yeşil-Siyahlılar’da 4 yıldır Sinan Tar’ın ekibinde yer alan Ömer Kızılkaya da Batı Trakyaspor’a veda etti. Kızılkaya da bir açıklama yaparak “Bu süreçte son güne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Hakan Güler nezdinde tüm yönetime, bugüne kadar ki çalıştığım ekip arkadaşlarıma ve isimlerini yazamadığım bütün sporcu kardeşlerime sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.