Cumartesi, Eylül 19, 2020

Koral: BAL ve amatör ligler başlamalı


Beşyüzevlerspor Kulüp Başkanı Mustafa Koral, profesyonel liglerin seyircisiz olarak başladığını, amatör liglerinde aynı şekilde başlaması gerektiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Beşyüzevlerspor Kulüp Başkanı Mustafa Koral'ın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Futbolda profesyonel ligler seyircisiz olarak başlatıldı. BAL ve Amatör Ligler ile ilgili henüz bir açıklama yapılmaması spor camiasını tedirgin etmektedir. Şu anda belirsizlikten dolayı ne transfer yapabiliyoruz, ne de lige hazırlık maçları yapabiliyoruz.

Ayrıca amatör liglerde futbolcusundan, hocasına, masörüne, malzemecisine, kulüp çalışanına varıncaya kadar her kulüpte onlarca kişi zor durumda. Evine ekmek götürmek durumunda olan bu arkadaşlarımız büyük mağduriyet yaşamaktadır. Amatör spor camiasının maçların başlaması ile ilgili haklı taleplerini destekliyoruz. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Onların yanındayız."

"Amatör ligler, profesyonel ligler gibi vakti geldiğinde başlatılmalı" diyen Başkan Koral, Beşyüzevlerspor Kulübü'nün Facebook'taki sayfasında yayınlanan açıklamasında şöyle devam etti: "Koronavirüs salgın sürecinde devletimiz bütün gayreti ile mücadele etmektedir. Bu salgın sürecini de en az zararla atlatacağımıza inanıyorum. Amatör liglerde, profesyonel ligler gibi gerekli tedbirler alınarak başlatılmalı. Maçların başlaması ile ilgili olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız."

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...