Pazartesi, Eylül 14, 2020

Sultanşehir Futbol Kulübü'nden örnek proje


İstanbul’un yeni kulüplerinden Sultanşehir Futbol Kulübü, Sultangazi Habibler Mahallesi’nin gençlerine, mahalle muhtarı, esnafı ve sakinlerinin de desteğiyle ücretsiz futbol eğitimi veriyor.

Teknik derslerin yanı sıra gençlere spor değerleri dersi de veren kulüp, ‘Sporla Yeşeren Hayatlar Projesi’ ise dezavantajlı ilçede gençleri spora yönlendirerek onları topluma faydalı birer birey olarak yetiştirme amacında. 

Projenin baş mimarı olan Kulüp Başkanı Oğuz Erkan, ”Herkesin bu hayallerine, hedeflerine burun kıvırdığı, eskittiği önemsemediği, unuttuğu bu mahallenin çocuklarına sahip çıkmalıyız. Bu gençliğe borçluyuz. Herkesi ünlü futbolcu yapma derdinde değiliz. Önemli olan hayatlarında bir nebze de olsa iyi bir iz bırakmaktır, hatırlanmaktır, bu başlattığımız iyilik hareketinin zincirlerini geleceğe taşımaktır. Gücümüz yettiğince bu gençliğe sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizler de bu harekete sahip çıkın” dedi.


Fikret Sivri ziyaret etti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayan Fikret Sivri de Sultanşehir Futbol Kulübü’nün ücretsiz futbol okulunu ziyaret ederek Başkan Oğuz Erkan’dan bilgi aldı. Sivri, bu örnek projelerinden dolayı Başkanı Oğuz Erkan ve Sultanşehir FK yönetimini tebrik etti.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.