Çarşamba, Eylül 09, 2020

FK 1864 transfere çok hızlı girdi


Tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan, hedefini de Süper Amatör Lig olarak belirleyen FK 1864 transfere hızlı girdi.

Büyük umutlarla kurulmasına karşın uzun yıllar beklenen çıkışı yapamayan, Başkan İsa Tuncer yönetiminde kurumsallaşma adına önemli adımlar atan ve Kuzey Kafkasya camiasının desteğini de arkasına alan sarı-yeşilli ekip bu sezon sportif direktör Erol Özbek ve teknik direktör Ersan Demir yönetiminde Süper Amatör Lig hedefiyle mücadele edecek.

Bakırköy ekibi iç transferde Orkun Gürses, Zülküf Güzel, Muhammed Demirtaş, Tuğberk Kaan Kaya, Mehmet Erim, Ömer Yavuz, Eray Can Atbaşı, Dağıstan Saçu, Paşa Özdemir Bitmez, Elyamin Bulut, Salman Altukhanov, Ömer Faruk Sekban’la yeniden anlaştı.

Kulüp dış transferde Avcılar Belediyespor’dan savunma oyuncusu Burak Kanar, Kemer Gençlik’ten forvet Özgün Utku Soysal, Altıntepsi’den orta saha Kerem Terzi, Tunusbağıspor’dan Oğuzhan Celep ve Ümraniye Hekimbaşıspor’dan Nijeryalı forvet Roland Godwin Atsaga’yı renklerine bağladı.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...