Çarşamba, Eylül 09, 2020

Düşmez ve yönetiminden Başakşehir çıkarması


TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve İASKF Yönetim Kurulu, önceki akşam Başakşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Selim Çelebi ve yönetim kurulunun Lezzet-i Şahika Restaurant’ta düzenlediği davete misafir oldular.

Toplantıda ilk olarak söz alan Başakşehir Kulüpler Birliği Başkanı Çelebi; butik bir ilçe olduklarını, ilçede yapılan Şehir Hastanesi, spor tesisleri ve yapılacak olan kanal projesiyle birlikte en çok göç alan ilçe olduklarının altını çizerek, Ali Düşmez ve yönetim kurulunu ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Başakşehir'e hayran kaldı
Daha sonra söz alan Ali Düşmez; göstermiş oldukları misafirperverlik ve samimiyetten dolayı öncelikle Başakşehir Kulüpler Birliği Başkanı Selim Çelebi ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Toplantıda İASKF yönetim kurulu olarak geçmişten günümüze faaliyetleri anlatan Düşmez; gelecek genel kurulda da hizmete talip olduklarını dile getirdi. Başkan Düşmez, Başakşehir Belediyesi ve Kulüpler Birliği’nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...