Çarşamba, Eylül 09, 2020

2. Lig ve 3. Lig maçlarını artık herkes izleyebilecek!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Misli.com ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, “Misli.com 2. Lig” ve “Misli.com 3. Lig” adlarıyla anılacak. Altı farklı grupta toplamda 106 takımın mücadele ettiği liglerde her hafta belli sayıda maç dijital platformlardan canlı yayımlanacak.      

TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki idari merkezinde düzenlenen imza törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, eski TFF Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can katıldı.      

Başkanların dilekleri gerçek oldu!

TFF Başkanı Özdemir, “Federasyonumuzun uzun zamandır en büyük hedeflerinden bir tanesi, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerimizin maçlarını yayınlatarak gelirlerini kalıcı şekilde artırmaktı. Bunu nihayet Misli.com ile gerçekleştiriyoruz. Bu iş birliği ile iki önemli adımı birden atıyoruz. TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligimizin iki yıldır isim sponsoru yoktu. Artık yeni isim sponsorumuz misli.com oldu. Misli.com ile ayrıca yayın hakları için de anlaşma sağladık. Böylece yıllardır ‘Şu maçlarımız keşke yayınlansa’ diyen kulüp başkanlarımızın istekleri de gerçek oluyor” diye konuştu.

2. Lig ve 3. Lig'e harcama limiti gelecek      

Nihat Özdemir, birçok kulübün transfer yasağı olduğuna değinerek, şunları kaydetti:  “Devletimizin desteği ile pandeminin etkileri göz önünde bulundurularak transferlerin tescilinde SGK ve vergi borçları yükümlülüğü, bu transfer dönemi için kaldırıldı. Bu da yeni sezonda kulüplerimizin daha iyi kadrolar oluşturmalarını sağlayacaktır. Kaynakları büyütürken denetimleri de ihmal etmeyeceğiz. Daha önce kamuoyuna ilan ettiğimiz gibi, TFF 1. Lig’in ardından önümüzdeki yıllarda önce 2. Lig, sonra da 3. Lig’e takım harcama limitleri getireceğiz. Türk futbolunun akıbeti için buna mecburuz.”

Demirören: Alt liglere en büyük destek benim dönemimde oldu

Yıldırım Demirören ise “2000 yılından beri Türk sporunun içindeyim. Türk futbol tarihinde 2. Lig ve 3. Lig’e en büyük destek benim dönemimde oldu. Sayın Nihat Özdemir ve yönetim kurulu, bu desteği artırarak devam ettirdiği için mutluluk duyuyorum. Misli.com, Türk futboluna genç yetenekler kazandırmak isteyen, gözünü yukarılara diken 106 kulübümüzü gönülden destekliyor. 58 ilimizde ve 101 stadımızda sizlerle birlikte olacağız. Tam 106 takıma coşku ve heyecanla sponsorluk yapacağız, yaklaşık 2 bin 600 sporcu kardeşimize güç katacağız. 2. Lig ve 3. Lig’e ismimizi verdiğimiz ve Türk futbolunun yanında olduğumuz için onur duyuyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.