Çarşamba, Ekim 23, 2019

İstanbul Trabzonspor'dan çok özel bir turnuva


İstanbul Trabzonspor Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95.Yılı dönümü münasebeti ile "29 Ekim İstanbul Trabzonspor futbol okulları arası Cumhuriyet Kupası düzenliyor.


27 Ekim pazar günü Fevzi Çakmak Haydar Aslan Spor Tesisleri'nde başlayacak olan İstanbul Trabzonspor Kulübü Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'na 2010-2011 doğumlu oyunculardan kurulu toplam 10 takım 200 sporcuyla katılacak.

Ispartakule Beşiktaş, Sefaköy Fenerbahçe, İstanbul Trabzonspor, Sultanmuratspor, Yeşilova Esnafspor, Sefaköy İstanbul Trabzonspor, İkitellispor, Damla spor, Fevzi Çakmak İstanbul Trabzonspor ve İstanbul Jenerikspor turnuvaya katılacak.

Fevzi Çakmak İstanbul Trabzonspor Futbol Okullu Koordinatörü Turgut Öztürk, yaptığı açıklamada, "Gençlerimize adına çok güzel bir organizasyon... Sporun ruhunda kardeşlik var, dostluk var. Böyle bir programın hazırlanmasında emeği geçen İstanbul Trabzonspor Kulübü Başkanımız Seymen Gençtürk başta olmak üzere katılım sağlayan tüm kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu organizasyon 200 sporcunun birliğine beraberliğine kardeşliğine vesile olacak. İnşallah tüm Türkiye'ye örnek olacak bir organizasyon olacak" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.