Pazartesi, Ekim 28, 2019

Mesudiyespor ve Beylerbeyi yenişemedi


İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup 5.hafta mücadelesinde İstanbul Mesudiyespor Paşabahçe Stadı'nda Beylerbeyispor'u konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.


Göksel Göktürk,Burak Necip Başar,Fatih Etirli hakem üçlüsünün yönettiği maçta rakibine oranla daha etkili olan İstanbul Mesudiyespor galibiyet için gereken golü bulamazken konuk ekip de kontrataklardan eline geçen fırsatları değerlendiremedi. 

Bu beraberlikle İstanbul Mesudiyespor oynadığı 4.maç sonunda puanını 7'ye çıkartırken,konuk Beylerbeyispor puanını 4'e yükseltti.

İstanbul Mesudiyespor ligin 6.haftasında deplasmanda Yeniköyspor'a konuk olurken, Beylerbeyispor sahasında Kartalgücü'nü konuk edecek.

Hiç yorum yok:

Pınarspor'dan TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne çağrı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Pınarspor, bu sezon ikinci kez bir maçlarının 09.30'a verilmesine tepki gösterdi.