Pazartesi, Ekim 14, 2019

Batı Trakyaspor'a 90+5 'Çelme'si


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup maçında Gaziosmanpaşaspor sahasında Batı Trakyaspor ile 2-2 berabere kaldı. İkinci yarıda uzun süre oyunu önde götüren Batı Trakyaspor, Tolga Çelme’nin 90+5’teki sayısıyla 3 puanı kaçırdı.


Bayrampaşa’daki Büyükşehir Belediye Stadı’nda Oynanan karşılaşmayı Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler ve yönetim kurulu tam kadro izledi. Yeşil kırmızılı ekibin taraftarları ise 90 dakika susmayarak adeta 12. adam olarak görev yaptı. Ev sahibi ekip sahaya, ordumuza destek veren bir pankartla çıktı.

Gaziosmanpaşaspor sahada bu sezon sıfırdan oluşturulan genç bir kadro ile mücadele ederken Batı Trakyaspor ise nispeten daha tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro ile yer aldı. Seyirci desteği ile maça başlayan ev sahibi Gaziosmanpaşaspor Tuncay, Tolga ve Ruhi ile rakip kalede gol ararken konuk ekip ilk devredeki en ciddi atağında öne geçti: 40. dakikada kullanılan serbest vuruşta Özgür Şala skoru 1-0 yaptı. Devrenin bitimine 1 dakika kala Gaziosmanpaşaspor, Ruhi’nin ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı aynı futbolcu başarılı bir şekilde kullandı: 1-1.

Trakya kaçtı Paşa yakaladı

İkinci devreye daha iyi başlayan Batı Trakyaspor 51. dakikada savunmanın hatasından çok iyi faydalanan Görkem Andaç’la yeniden öne geçti: 1-2. Bu dakikadan sonra daha iyi top yapan takım Batı Trakyaspor olarak gözükürken Gaziosmanpaşaspor kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. 90+5’te sahneye çıkan Tolga Çelme, ev sahibi ekibe 1 puanı getiren golü attı: 2-2.

Maç 2-2 biterken iki takım da 3 hafta sonunda 4’er puana yükseldi. Gaziosmanpaşaspor haftaya lider Çapa’ya konuk olurken, Batı Trakya ise evinde Güngören’i ağırlayacak.

Haber: Erol Eftekin



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...