Perşembe, Ekim 24, 2019

Bahçelievler Gümüşhanespor'da hedef 4 maçta 10 puan


İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’un iddialı takımlarından Bahçelievler Gümüşhanespor ilk 5 hafta da topladığı 7 puan ile grupta 4. sırada kendine yer buldu. Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Ergin kalkan ve takımın deneyimli file bekçisi Eyüp Özdemir 5 haftalık periyot çerçevesinde takımın güncel durumunu ve 7. Grup’u değerlendirdi. 




Kalkan: Sürpriz puan kaybına tahammülümüz yok
Teknik direktör Ergin Kalkan takımın ilk 5 haftalık performansından genel olarak memnun olduğunu, takımının kendi içindeki şanssızlıklar, aksaklıklar ve sorunlar nedeniyle bazı maçlarda istedikleri neticeyi alamadıklarını söyledi. Kalkan her takımda yaşanabilen bu problemleri en kısa zamanda çözüp istenilen düzeye bir kaç haftada geleceklerini vurgulayarak “Grubumuzun favorisi olarak Haliçspor’u görüyorum. İlk 2 için 4-5 takım birbirine yakın. Biz de sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Dört maçta en az 10 puan hedefliyoruz. Sürpriz puan kaybına tahammülümüz yok. Eğer camia olarak kenetlenirsek ilk 2’ye girmemek için hiçbir engel göremiyorum. Yönetim kurulumuza da verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Özdemir: Taraftarımızın desteği önemli

Takımın 34 yaşındaki tecrübeli kalecisi Eyüp Özdemir de mevcut hedefi olan ilk iki için sabır, istikrar ve ciddiyetle çalıştıklarını her maçı tek tek değerlendirip final niteliğinde gördüklerini belirtti. 19 yıllık aktif kariyerinde tam 18 farklı kulübün formasını giyerek İstanbul amatör futbolunun en tecrübeli kalecilerinden biri olarak tanınan Eyüp Özdemir, Bahçelievler Gümüşhane camiasının başarıyı hak ettiğini başarı için taraftarın maçlara rağbet etmesini onların tribünde futbolcuların sahada teknik ekibin kenarda sabırla inançla gereğini yapacağını söyledi. Başarılı kaleci kendisinin transferinde  rolü olan teknik direktörü Ergin Kalkan’a da parantez açarak “Ergin Hoca rakipleri iyi analiz ve etüt ediyor. Fedakarca gece gündüz takımın hedefi, geleceği ve başarılı olabilmesi için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.