Cumartesi, Ekim 26, 2019

9 kişilik Gazi Mahallesi zoru başardı


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta lider Gazi Mahallesi, uzun süre 9 kişi oynadığı zorlu Beylikdüzü deplasmanında 1 puanı adeta söktü aldı.


Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda 29. dakikada Fırat’ın golü ile 1-0 öne geçen Beylikdüzüspor, bu avantajını maç sonuna taşıyamadı. 35. dakikada Gazi Mahallesi’nden Tolga, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Aynı dakikada gol pozisyonuna itiraz eden Gazi Mahallesi SK yedek oyuncusu  Fırat da kırmızı kart gördü. Devre biterken konuk ekip penaltı kazandı ancak kaleci Hakan gole izin vermedi. 45+3’te Gazi Mahallesi kalecisi Özkan topa ceza alanı dışında topa elle müdahale edince kırmızı kart görerek takımını sahada 9 kişi bıraktı. Aynı dakikada konuk ekibin teknik direktörü Abbas Yaşar da hakem tarafından saha dışına alındı.

Bu büyük avantaja rağmen Beylikdüzüspor ikinci yarıda vasat bir futbol sergiledi. İki topu direkten dönen, bir topu boş kaleye atamayan ve bir de penaltıdan yararlanamayan konuk Gazi Mahallesi, buna karşın 78’de Serkan’ın kafa golüyle hayata döndü: 1-1. 

Maç bu skorla biterken Gazi Mahallesi bu sezon ilk puan kaybını yaşamasına karşın liderliğini sürdürdü. Beylikdüzü ise 5. maçında 4. kez berabere kaldı.

Haber: İbrahim Keskin - keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...