Cumartesi, Eylül 21, 2019

Özgür Subaşı Sarıgöl Birlikspor'a sahip çıktı


Türkiye'nin en genç spor kulübü Başkanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı şimdi yeni bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.



Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Sarıgöl Birlik Spor Kulübü'ne sahip çıkan Başkan Özgür Subaşı İstanbul Gençlergücü'nün yanı sıra Sarıgöl Birlik Spor Kulübü'nde yönetim kurulunu oluşturarak sarı siyahlıların da başkanlığını yapacak. Böylece İstanbul Gençlergücü ve Sarıgöl Birlik Spor Kulüpleri kardeş kulüp olacaklar.


Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı olan Sarıgöl Birlik Spor'a kuruluşundan bugüne maddi ve manevi çok emek harcayan Kulüp Başkanı Bayram Malkav "Yönetim Kurulu Kararıyla Sarıgöl Birlik Spor Kulübünün Yeni Başkanı Özgür Subaşı oldu" dedi.

Sarıgöl Birlikspor bir alt yapı kulübü olacak

Yapacakları çalışmalar ve yeni sponsorluk anlaşmaları ile Sarıgöl Birlikspor'u daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Özgür Subaşı "İstanbul Gençlergücüspor'dan sonra bu yeni kulübümüze de sahip çıkarak gençlerimizin spor yapabilecekleri yeni bir yer sağlamış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bayram Başkana bu zamana Kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederim. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak. Sarıgöl Birlikspor bir alt yapı kulübü olacak. Elimizden geldiğince Genç Sporcu Kardeşlerimize Ücretsiz futbol okulu ile spor yaptırmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken aynı zamanda çocuklarımızın da kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmasına yardımcı olmuş oluyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.