Pazar, Haziran 10, 2018

Şirintepe'de bir imza da kaptan Yasin'den

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Şirintepespor’da gelen son imza takım kaptanı Yasin Kaya’dan oldu. Son 3 yılki kulüp yapılanmasında büyük görevler üstlenen ve kaptanlık görevini başarı ile yerine getiren isimlerden olan Kaya yeni sezonda Süper Amatör Lig’de Şirintepespor forması giymeye devam edecek.


1. Amatör’de şampiyonluğun ardından ara transferde 2. Amatör ekiplerinden Sanayi Mahallesi SK’ya transfer olan Yasin Kaya daha önce Seyrantepe Yeşilcespor ve İstanbul Gümüşhanespor formaları da giymişti.


Oyuncunun imzasını bu sezonun diğer transferlerinde olduğu gibi yine Başkan Vekili Burhanettin Öğütcü ve Başkan Yardımcısı Emre Alçin birlikte attırdı.Yasin Kaya yaptığı açıklamada “Kaptanı olduğum bu güzel ekipte devam ediyor olmam son derece sevindirici. Burası artık bizim evimiz oldu, inşallah yeni gelecek arkadaşlarımıza da bu duyguyu hissettireceğiz. İmzamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.