Pazar, Haziran 10, 2018

'Hakem kalecimize küfür etti, saldırmaya çalıştı'

İstanbul U13 Ligi 11. Grup'ta İstanbul Kastamonuspor ve Davutpaşaspor 1-1 berabere kalırken maç sonunda Kastamonuspor'da hakem Gökhan D.'ye tepki vardı.


İstanbul Kastamonuspor'un resmi Facebook hesabında yapılan açıklamada maçla ilgili şu açıklama yapıldı:


"İstanbul Kastamonusporumuz U13 Ligi şampiyonluk maçında Davutpaşa ile Namık Sevik Stadı’nda karşı karşıya geldi. Saha içerisinde olduğu kadar tribünlerde de mücadelenin olduğu karşılaşmaya ilgi büyük oldu. Maçın başından itibaren oyunda üstün olan miniklerimiz, ilk yarının sonuna doğru bulduğu golle ilk devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı. Mücadelenin ikinci devresinde de etkili olan ve birçok pozisyondan faydalanamayan takımımız, maçın hakemi Gökhan D.'nin sahneye çıkması ile hüsrana uğradı.



Karşılaşmanın bitimine dakikalar kala sahne alan maçın adaletli(!) hakemi, ceza sahasının 3 metre dışındaki pozisyonda bir anda beyaz noktayı göstererek adeta şampiyonluğu Davutpaşa’ya hediye etti ve miniklerimizin sezon boyunca ortaya koymuş olduğu tüm emekleri çaldı. Penaltı atışını gole çeviren Davutpaşa, evinde skoru 1-1’e getirerek U13 liginin şampiyonu olmuş oldu."


11 yaşındaki çocuğa saldırı
Kulübün açıklamasında ayrıca hakemin bir futbolcuya küfrettiği öne sürüldü. Açıklamada "Maçın bitiminde ise hakem odasına doğru yönelen hakem ve asli görevi sınıf öğretmenliği olan Gökhan D., 11 yaşındaki yedek kalecimiz Halil İbrahim’e önce küfür etti ardından ise fiziki darbede bulunmaya çalıştı. Bunun üzerine orada bulunan taraftarlarımızdan da büyük tepki gördü. Sınıf öğretmeni olan ve 11 yaşındaki bir çocuğa saldırmaya kalkan hakem, Polis ekipleri tarafından stattan çıkarıldı" denildi.


Kaynak: İstanbul Kastamonuspor Kulübü Facebook Sayfası


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.