Çarşamba, Haziran 20, 2018

Genç futbolcu yolcu tartışması kurbanı

Son olarak İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Söğütlüçeşmespor'da forma giyen ve aynı zamanda minibüs şoförlüğü yapan Mustafa Yağcı, trafikte tartıştığı diğer minibüs şoförleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü.


Mastafa Yağcı, geçen yıl 1. Amatör Küme takımlarından Söğütlüçeşmespor’a orta saha oyuncusu olarak transfer olmuştu. Başarılı bir performans sergileyen Yağcı, bir ay önce sakatlanınca Bakırköy- Bahçelievler hattında minibüs şoförlüğü yapmaya başladı. Yağcı, işe başlar başlamaz, Bağcılar-Parseller hattındaki bazı minibüs şoförleriyle yolcu alıp verme konusunda tartışma yaşadı.


Üç kişi birden saldırdı
Geçen Perşembe günü saat 14.30 sıralarında, Yenigün Mahallesi 590 Sokak ile 605 Sokağın kesiştiği yerde, minibüsünün önü 3 minibüsçü tarafından kesildi. Saldırıya uğrayan Yağcı, sol göğsü, sol omuzu ve kolundan bıçakla yaralandı. Yağcı, hastaneye kaldırıldı. Bağcılar Araştırma Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen minibüsçüler M.Y(30) ve kardeşi S.Y’yi(25) gözaltına aldı. M.Y. ve SY’nin de sol ellerinden yaralandığı belirlendi.


Polis olay yerinde, bir pala ve biri sustalı 2 bıçak ele geçirdi. Yağcı ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. M.Y. ve S.Y., Emniyetteki ifadelerinde, Yağcı ile yolcu alıp verme konusunda tartışma yaşadıklarını, plakasını alamadıkları siyah bir aracın Yağcı’ya pala verdiğini ve Yağcı’nın kendilerine saldırdığını, kendilerinin de palayı elinden alarak karşılık verdiklerini öne sürdüler.

Polis, M.Y. ve S.Y’nin ifadesinin ardından Yağcı’nın incelenen cesedinde pala yarası olmadığını, bıçak yarası olduğunu belirledi. Polisin bilgisine başvurduğu Yağcı’nın bir yakını polise, “Mustafa beni aradı, 3 kişinin minibüsle önünü kestiğini ve saldıracaklarını söyledi” dedi. 2 kişinin Emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.


Yağcı Ailesinin 10 yıl önce bir çocuklarını kalp yetmezliğinden kaybettiği, Mustafa Yağcı’nın evin tek çocuğu olduğu belirtildi.


Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan ve uzun yıllar bu ekipte oynayan 1995 doğumlu Mustafa, İstanbul Güngörenspor, Bahçelievlerspor ve Altınyıldızspor formaları da giydi.


Kaynak: Hürriyet


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.