Cuma, Haziran 15, 2018

Karabekirspor alt yapıda farkını ortaya koydu

7 sezonda 6 şampiyonluk kazanan Karabekirspor’un altyapı koordinatörü Özcan Demir, başarının sırrının tesisleşme, bunun yanında ahlaklı, disiplinli ve kaliteli eğitim olduğunu belirtti. Demir hedeflerinin Türkiye şampiyonalarına katılmak olduğunu söyledi.


Karabekirspor’daki çalışmaları hakkında bilgi veren Özcan Demir “10 yıldır alt yapıda görev yapıyorum. 8 yıldır da bu görevi meslaktaşım ve kardeşim kadar sevdiğim hocam Tarık Özcan ile birlikte yürütüyoruz. Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’ın büyük desteği ile bize tahsis ettiği tesislerde Karabekirspor olarak yoğun bir alt yapı faaliyetine giriştik. Ardından 2003 takımıyla başlayan U12 şampiyonluk serisini bu sene de devam ettirdik. 2005 takımı U11 ve U12’den sonra bu sezon U13’te de büyük başarı gösterdi ve şampiyon oldu. Karabekirspor olarak 7 sezonda 6 şampiyonluk yaşadık. Bu yolda sporcu velilerimizin de büyük desteğini gördük. Tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürler. Tesisleşmeden kısa bir süre sonra ilk kez bir alt yapı takımımız Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek” dedi.


Hedeflerinin ilerleyen dönemlerde Türkiye şampiyonalarına katılmak olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı “Bu takımlarda oynayan sporcularımızdan Türk futboluna kaliteli isimler çıkarmak, bunun yanında ahlaklı disiplinli sporcular yetiştirmek amacındayız” diye konuştu.


Karabekirspor’un bir aile gibi olduğunu belirten Demir “Futbolcularımıza ahlaklı, disiplinli, kaliteli bir eğitim vermeye çalışıyoruz. Burada aldıkları eğitimle profesyonel takımlara transfer imkanı daha rahat bulacaklardır. Ayrıca oyuncularımızı Süper Amatör’deki A takımımızda da değerlendireceğiz. Böylece profesyonel lige adaptasyonları daha rahat olacak” ifadelerini kullandı.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...