Çarşamba, Haziran 13, 2018

TÜFAD İstanbul kongre kararını açıkladı

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği İstanbul Şubesi olağan genel kurulda yeni yönetimini ve başkanını seçmeye hazırlanıyor.



Tufad İstanbul Şubesi Başkanı Halit Önsen’in başkanlığında olağan genel kurula gidecek olan kurumdan yapılan açıklamada; “Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı 16.06.2018 Cumartesi günü saat: 12.00’de TITANIC BUSINESS KARTAL Orta Mah. Kaptan-ı Derya Cad. No: 37, Kartal 34880, İstanbul, Türkiye adresinde aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 23.06.2018 Cumartesi günü saat: 10.00 ile 16.00 saatleri arasında aynı gündemle, aynı yerde yapılacaktır. Genel kurul üyelerimize önemle duyurulur” denildi.


GENEL KURUL GÜNDEMİ: 1- Açılış 2- Başkanlık divanının teşekkülü 3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması 4- Yönetim Kurulu ve Denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması, Müzakeresi ve yönetim kurulu ile denetim kurulunun ibrası. 5- Bilanço, gelir ve gider hesaplarının müzakeresi ve ibrası. 6- Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçenin görüşülmesi. 7- Yönetim Kurulu, Denetleme kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi. 8- Dilek ve temenniler. 9- Kapanış


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.