Pazartesi, Şubat 19, 2018

İki kaçan penaltı, bir gol, kazanan Emirganspor

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup’ta oynanan maçta grubun iki iddialı ekibi karşı karşıya gelirken Emirganspor, Yeni Ufukspor’u 1-0 mağlup etti.


Çayırbaşı Stadı’ndaki karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 bitti. İlk yarı da her iki ekip de maçı kazanma adına istekli bir oyun sergiledi. Ancak orta alandaki mücadelelerde başarı ile kazanılan topları 3. bölgeye taşıdıklarında maalesef gol için aynı başarıyı gösteremediler.


İkinci yarıda oyun daha zevkli olmaya başladı. Sezonun 3.haftasında ilk maçına çıkan Emirganspor (İlk haftayı bay geçtiler, ikinci haftada hükmen kazandılar) biraz daha istekli görünmeye başladı. Baskı kurduğu dakikalarda kazanılan korner atışını Mustafa kafa ile rakip kaleye gönderince durum 1-0 oldu.


Ufukspor penaltı kaçırdı
Sarıyer ekibi ikinci gol için ataklarını devam ettirirken geride açıklar verdi. Konuk ekip bunları değerlendirmek için hızlı çıkışlar yaptı ve gol tehlikesi de üretti. Hatta yine böyle hızlı bir atak sonrasında Yeni Ufukspor penaltı kazandı. Ancak Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi temsilcisi bu penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Top kalenin üzerinden auta gitti.


Bir penaltı da Emirgan'a
Maçın hakemi ikinci penaltı kararını Emirganspor için kullandı. Ancak ev sahibi ekip de bu penaltıyı gole çeviremedi. Kalan dakikalarda karşılıklı ataklar oldu ancak skor değişmedi ve maç 1-0 Emirganspor lehine sonuçlandı.


6 puana ulaşan ev sahibi ekip haftaya 7 puanlı lider Halkalıspor ile karşılaşacak. Yeni Ufukspor ise haftaya hükmen 3 puan sahibi olacak ve puanını 9 yapacak.


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...