Pazartesi, Şubat 05, 2018

Dört dörtlük Telsizspor

İstanbul U/19 2. Ligi 6. Grup’ta Telsizspor sahasında Yeni Özkartalspor’u konuk etti. Hafta içi lider Kağıthane’yi 2-0 ile geçen Zeytinburnu temsilcisi, Yeni Özkartal’ı da 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek “Zirve yarışında ben de varım” mesajı gönderdi.


Son haftalarda tam kadro olarak çıkan ve iyi bir çıkış yakalayan Telsizspor ilk yarısı oldukça iyi bir mücadeleye sahne olan maçta dakika 27’de Emir’in ara pasında Şefik’in düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. İkinci yarının ilk 15 dakikasında etkili bir oyun sergileyen Yeni Özkartal skoru 1-1’e getirdi. Bu golden sonra oyuna ağırlığını koyan Telsizspor korner kazandı. Kullanılan kornerde Özkartallı oyuncular topu yaya doğru uzaklaştırsa da Mehmet İpek mükemmel bir ayak üstü vuruşla takımını öne geçirdi.
Bu golle beraber 2 tane oyuncu değişikliği yapan Telsizspor’da giren oyuncular oldukça etkili oldu. Oyuna sonradan giren Ömer takımı adına 2 gol birden attı ve maç 4-1 sona erdi.
Ligin bitmesine 6 hafta kala hedefine emin adımlarla ilerleyen Sertan Kalyoncu’nun öğrencileri “Yarışta biz de varız” mesajı gönderdi.


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...