Çarşamba, Kasım 01, 2017

Pendik Güllübağlarspor gücüne güç kattı

Dört yıldır faal olarak tüm yaş kategorilerinde faaliyet gösteren, her yaş grubunda farklı bir UEFA lisanslı antrenöre sahip olan Pendik Güllübağlarspor, profesyonelleşme adına önemli bir adım daha atarak deneyimli spor adamı Erhan Yılmazer’i futbol şube sorumluluğuna getirdi.


Erhan Yılmazer Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Bildiğim, tanıdığım, güvendiğim antrenör kardeşlerime ağabeylik ve yol göstericilik yapacağım. Bu kulüpten resmi olarak dört yılda 30’a yakın oyuncu profesyonel takımlara gitmiş, daha da birçok oyuncumuz istenilmekte. Ancak bunlardan çok cüzi gelirler elde edilmiş” dedi.


Bundan böyle transferde tek yetkili olarak futbolcuların taban ve tavan fiyatlarını belirleyecek olan Erhan Yılmazer “Profesyonel kulüplerden futbolculara ‘Lisansını al getir’ denilmemesini rica ediyoruz. Bizler ne kadar güçlü olursak profesyonel kulüplere o kadar fazla oyuncu veririz. Bundan da önce Pendik gençleri ve Türk futbolu kazançlı çıkar” ifadelerini kullandı.


Yılmazer şöyle devam etti: “Yapacağımız en önemli işlerden biri de futbolcuların vakit geçirebileceği misafirlerimizi ağırlayabileceğimiz, teorik eğitim verebileceğimiz bir kulüp binası kazanmak. Bunu da spora ve sporcuya desteğini hiç esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Dr. Salih Kenan Şahin’in desteği ile gerçekleştireceğiz inşallah.”


Kulüp Başkanı Yaşar Tanrıgül ise “Erhan Yılmazer arkadaşımızın bize güç katacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...