Pazartesi, Mayıs 01, 2017

Kağıthane Kulüpleri 'Ali Düşmez' dedi

Kağıthane'de faaliyetlerini aralıksız sürdüren ve 30 amatör spor kulübünün çatısı olan Kağıthane Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (Kağıthane Kulüpler Birliği)  Haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi.


Birlik Başkanı Hasan Cevahirönderliğinde Günyamaç Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştiren Kağıthane Birliği; yoğun gündem maddeleri ile "Bölüşürsek TOK oluruz Bölünürsek YOK oluruz" sloganı gerçekleşen uzun metrajlı toplantısında Kağıthane Kulüpleri olarak tek vücut olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


Kağıthane kulüplerinin güncel durumlarının değerlendirilmesi ile başlayan toplantı; ilçede mevcut sahaların durumu, Kağıthane Belediyesi Ödül Yönetmeliğinin Tadili, Sponsorluk Görüşmeleri ve haziran ayında gerçekleşecek federasyon seçimleri hakkında geniş bilgilendirme yapılarak sonlandırıldı. Toplantının sonucunda ise Kağıthane Kulüpleri İstanbul Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde mevcut adaylar arasında önceki seçimde olduğu gibi yine Sn. Ali DÜŞMEZ'i Destekleme kararı aldılar.


Konu hakkında görüşlerini büyük samimiyet ve açıklıkla dile getiren Birlik Başkanı Hasan Cevahir; "Kağıthane Amatör Futbol Kulüplerinin yegane Birliği olarak bizler; Amatör Futbola bir çok yenilik getiren ve her daim kulüplerimizin sorunlarına ortak olan, bizlerin yanında yer alan ayrıca da başkanlık süreci boyunca 'amatör futbolu daha iyiye nasıl götürürüz' düşüncesini kendisine şiar edinmiş olan, İstanbul Amatör Futbolunun yegane Başkanı olarak gördüğümüz Sn. Ali DÜŞMEZ ' in yanında yer akacağız ve tüm Kağıthane Kulüpleri olarak kendisini destekleyeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.


 


 


Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...