Perşembe, Mart 30, 2017

Gülbaran yeniden Vefa başkanlığına talip

Vefaspor’da 6 sezon başkanlık yapan Mesut Gülbaran, Bölgesel Amatör Lig’de sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlı ekibe talip oldu. Mesut Gülbaran cephesinden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:


“Saygıdeğer ve sevgili ‘Büyük Vefa‘lılar..
Hepimizin bildiği üzere Mesut Gülbaran ve yönetim kurulu yaklaşık 6 sene boyunca Süper Amatör ve Bölgesel Amatör liglerde şampiyonluk hedefleri doğrultusunda ‘Büyük Vefa’mıza sonsuz destek verdiler... Fakat ne yazık ki camiamızın ‘Vefasızlığı’ sonucu 2016-2017 futbol sezonunda bir sene ara vermeye karar verdiler. 2016-2017 futbol sezonu Vefa‘mız için Süleyman Başkan yönetiminde ayakta kalabilme mücadelesinden öteye geçememiştir...
Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki; hedefsiz bir Vefa düşünülemez... Ve bu hedef ve başarı doğrultusunda Mesut Gülbaran ve ekibi önümüzdeki sezondan itibaren Vefa Spor Kulübü’ne taliptir.
Mesut Gülbaran ve ekibinin biz ‘Büyük Vefa’ camiasından tek bir isteği var... Tek çatı altında, hep birlikte elele maddi-manevi ‘Hep destek, tam destek’. Vefa Semti, Vefa Lisesi, eski Vefalılar... Şimdi Vefa zamanı. Tek vücut olmaya hazır mıyız?”


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.