Perşembe, Ocak 26, 2017

Tecrübeli kaleci Özel Şafak Gençlikspor'da

Karabük Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Özel Şafak Gençlikspor geçen sezon Safranboluspor ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli kaleci Mustafa Doğan'la anlaşarak transferde bombayı patlattı.


Başarı kaleci daha önce Safranbolu Esnafspor (2) ve Safranboluspor (2) kez final oynamayı başarırken 1 kez de şampiyonluk yaşadı.


Özel Şafak Gençlikspor Basın sözcüsü Burak Karataş, yaptığı kısa açıklamada, "Tecrübeli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Başarılı Kaleci Mustafa Doğan amatör kümeyi tanıyan biri, bize her türlü desteği olacaktır. Tecrübesinden yararlanacağız. Takımımızdaki genç arkadaşlara önderlik edecektir" dedi.


Yeni transfer Mustafa Doğan, "Özel Şafak Gençlikspor ile anlaştığım için mutluyum. Sezon başında da beni çok istemişlerdi ama bazı sebeplerden dolayı anlaşamamıştık. İkinci devre için anlaştık, iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Burak Karataş'a teşekkür ederim, transferim için çok uğraştı. Ben de onun yüzünü kara çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüphesi olmasın. Sadece saha içi değil saha dışında da hocamıza desteğim olacaktır. Takımdaki arkadaşlarla birlik beraberlik içinde Play-Off için şansımızı sonuna kadar zorlayacağız" ifadelerini kullandı.


Mustafa Doğan kimdir?
Doğum Yeri: Azdavay
Doğum Tarihi: 1990
Mevki: Kaleci
Son Oynadığı Kulüp: Safranboluspor
Daha Önce Oynadığı takımlar: Safranboluspor, Safranbolu Esnafspor, Kastamonu SHÇEK Spor


 

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.