Salı, Aralık 13, 2016

Sekbanlarspor uzatmada hayat buldu

Süper Amatör Lig 10. Grup ekiblerinden Sekbanlarspor misafir olduğu Arnavutköy Belediye’den son dakika penaltısı ile 1 puanı kopardı.

Arnavutköy Bolluca sahasında oynanan müsabakayı Süleyman Yörük, Okan Taş, Göktuğ Hazar Erel hakem triosu yönetirken saha komiserliğini Zafer Yiğit üstlendi. Maç Arnavutköy Bld. futbolcularının vuruşu ile başlarken gol için istekli göründüler. Maçın ilk dakikalarından itibaren Sekbanlarspor’u kendi sahasına hapseden Arnavutköy Belediyespor, 15. dakikada Mustafa Sanıçan’ın golü ile öne geçti. 1-0

Gölün ardından başlama vuruşu ile oyunu tekrar başlatan Sekbanlarspor ilk yarıda gol yollarında etkisiz kalınca maçın ilk yarısı Arnavutköy Bld 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da beraberlik için atak bir oyun sergileyen Sekbanlarspor oyunu Arnavutköy Bld ceza sahası önüne yıkarken topu filelerle buluşturamadı. 

Maç bu skor ile tamamlanacak diye beklenirken uzatmanın son dakikasında hakem Süleyman Yörük Sekbanlarspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Topu penaltı noktasına diken Sekbanlarspor’un penaltıcısı Emre Yatan takımını beraberlik sayısını ağlarla buluşturdu. 1-1
Penaltı gölü sonrası maçın bitiş düdüğünü çalan Hakem Süleyman Yörük’e itiraz eden Arnavutköy Belediyespor futbolcuları ve yöneticilerinin baskısı sonucu hakem triosu güvenlik kuvvetlerinin koruması eşliğinde soyunma odasına giderken hızını alamayan Arnavutköy Bld yöneticileri beraberliğe sevinen Sekbanlarspor futbolcularına sözlü saldırıya başladı. Sahada görevli güvenlik güçlerinin araya girmesi sonucu olaylar büyümezken Sekbanlarsor futbolcularını taşıyan otobüs güvenlik araçları eşliğinde stattan ayrıldı. 

Alınan bu sonuçla her iki takımında grup sıralamasında yeri değişmezken Bölgesel Amatör Lig umutları devam etti.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK





Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...