Perşembe, Aralık 01, 2016

İstanbul'da Aday Hakemlik kursu açılıyor

poster

İstanbulda aday hakem kursu açılıyor ! 

Türk futbolunun kalbi İstanbul'da aday hakem kursu açılıyor. 16-17-18 Aralık tarihlerinde İstanbul Burhan Felek Spor kompleksinde aday hakem kursu yapılacaktır. 
Kursa başvuru için hakembasvuru@gmail.com veya oyununmerkezindeol@gmail.com adreslerine bilgilerinizi mail atmanız gerekiyor. Son Başvuru tarihi 9 Aralıktır. 

İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş'ın açıklaması ;

İl Hakem Kurulu başkanı Aydın Kankaş sitemize yaptığı açıklamada , İstanbul dahilinde olan ve aktif futbol oynayan genç oyuncularımızın kursa katılabileceğini bildirdi. Kriterlere uyan herkesin kurslarımıza katılmasını istiyoruz. 

Özellikle kulüplerimizin en az bir oyuncuyu bu kurslarımıza göndererek hakemlik yapmalarını sağlaması ve geçerli olan kuralları ve değişen kuralları ilk ağızdan öğrenmeleri konusunda çok yararlı olacak bir proje ile iş yapacağımıza inanıyoruz dedi.

Kulüplerin göndereceği oyuncular hakemlik kursunu bitirip hakem olma şansını elde ettiğinde kendi kulübünün gurubu haricinde tüm kategorilerde hakemlik yapacağını bildiren Aydın Kankaş , bu camianın içerisinde olan herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapılması adına bir birine destek olması gerektiğini vurguladı.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...