Perşembe, Aralık 01, 2016

Altyapıya Küçükçekmecespor damgası


Küçükçekmece ilçesinin ismini taşıyan ve İstanbul'un en köklü kulüplerinden biri olan Küçükçekmecespor son 5 yılda altyapı kategorilerinde toplam 21 şampiyonluk elde ederek başarı grafiğini devam ettirdi.

2016-2017 Futbol sezonunda A Takım olarak kötü bir sezon geçiren ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Küçükçekmecespor altyapıda elde etiği şampiyonluklar ve başarılarla İstanbul amatör futboluna, özelikle altyapıda hareketlilik getirmiş durumda...


Altyapıda aldığı başarılar ve şampiyonlukların yanı sıra profesyonel kulüplerin altyapısına kazandırdığı futbolcularla da dikkat çeken yeşil beyazlılar ilçede gözde bir kulüp olmaya devam ediyor. Deneyimli altyapı antrenörü Harun Özkan koordinatörlüğünde Küçükçekmecespor geçtiğimiz yıl U-19,U-17,U-16 ve U-15'te şampiyon olurken 3 kategoride Türkiye şampiyonası eleme maçları oynadı.

2016-2017 Futbol sezonunda Küçükçekmecespor U17 takım namağlup şampiyonluğunu ilan ederken U-15 'de 11 maçta 23 puan toplayarak Esenlerspor'un 4 puan gerisinden şampiyonluk yarışını devam ettirmekte.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...