Pazartesi, Aralık 26, 2016

Şampiyonluk yolunda son 180 dakika!

İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup'ta müthiş bir şekilde devam eden şampiyonluk yarışında ele geçirdiği avantajı iyi kullanan Yedikulespor, deplasmanda Hürriyetgücüspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 


Nurtepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Genç Yedikuleliler takımlarını yalnız bırakmazken, mücadelenin hemen başında Fatih temsilcisi kazandığı penaltı atışından faydalanamadı. 

Taraftarının desteğiyle iyi oyununu sürdüren Yedikulespor, Erdem ve Rauf ile sonuca gitmesini bildi ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Son 180 dakika
Bu galibiyetle 32 puana ulaşan Fatih ilçesi temsilcisi, bir puan farkla liderliğini sürdürdü. Haftaya sahasında CFS Bağcılar'ı konuk edecek Turuncu Beyazlılar, bir sonraki hafta Fatih Hilalspor deplasmanına çıkacak. Ligin son haftasında ise ligden çekilen Sarıyer Yenimahallespor mücadelesini hükmen kazanacak.  

Fatih ilçesi temsilcisi, kalan iki maçından galip ayrılırsa, son hafta mücadelesi öncesi şampiyonluğunu ilan edecek. Aksi sonuçlarda ise takipçilerinin puan kaybını bekleyecek.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...