Perşembe, Aralık 29, 2016

Kocasinan liderliğini perçinledi

İstanbul Süper Amatör Küme 5.grup mücadelesinde zirve takipçisi Osmaniye İstiklalspor grup lideri Kocasinanspor'u Bakırköy Belediye Stadı'nda konuk etti. 


Pozisyon açısından kısır geçen mücadeleyi 82.dakikada bulduğu golle 1-0 kazanan Kocasinanspor liderliğini sürdürdü. Ev sahibi ekip kırmızı kart cezalıları Fatih Torun ve Hatip Alataş'ın eksikliklerini hissederken, karşılaşma boyunca daha organize olan konuk ekip aldığı galibiyetle namağlup ünvanını sürdürdü.

Mücadele öncesinde aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmaya daha iyi başlayan konuk ekip ilk çeyrekte Mert Çetin ve Adem Tüzer ile kaleyi yokladı ancak golü bulamadı. İlk yarının en tehlikeli pozisyonunda Kocasinan ceza sahası içinde topla buluşan Yunus Emre'nin yakın mesafeden vuruşunda kaleci Muhammet mükemmel bir kurtarışla mutlak golü önledi ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi ekip Zafer Telli'nin sert vuruşunda gole yaklaştı ancak top az farkla auta çıktı.

Penaltı itirazları kararı değiştirmedi

Kocasinan ceza yayı üzerinde kazanılan serbest atışta topun başına Zafer Telli geçti. Zafer'in vuruşunda top barajda Kocasinan kaptanı Adem'in eline çarptı. Ev sahibi ekip oyuncuları penaltı beklerken mücadelenin hakemi Serdar Akkoçoğlu oyunu devam ettirdi.

Akıl dolu pas usta işi gol

Mücadelenin 82.dakikasında orta sahada topla buluşan Sedat Can'ın defansın arkasına akıl dolu pası ile buluşan Yunus Topal aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi ve mücadelenin skorunu belirledi 0-1.

Karşılaşma sonunda Kocasinanspor'lu futbolcular ile taraftarları galibiyeti kutlarken, başarılı defans oyuncusu Erçin Tonka'nın tribünleri coşturan tezahüratları göz doldurdu.
 
HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...